Jurnalist cu o experienţă de peste 30 de ani, mai întâi la Radio România, apoi la TVR, unde a prezentat, moderat şi realizat jurnale de ştiri, talk-showuri politice şi emisiuni de analiză. Între 2006 şi 2023 a fost preşedintele Comisiei de etică din serviciul public de televiziune. A absolvit un masterat în Ştiinţe Politice cu dizertaţia „Populismul, versiunea tabloidă a democraţiei”.
Legislativele din 2008 au fost primele după aderarea la UE, primele separate de prezidențiale, și au avut loc pe fondul „războiului dintre palatele” foștilor aliați Traian Băsescu și Călin Popescu-Tăriceanu.
Alegerile din 2004 marchează revenirea la putere a forțelor anti-PSD, impulsionate de popularitatea candidatului la președinție, Traian Băsescu. Lupta împotriva corupției devine o temă publică majoră.
Marele șoc al alegerilor a fost scorul bun obținut de extremiștii conduși de Corneliu Vadim Tudor, care au devenit a doua forță politică a României.
Alegerile prezidențiale și legislative din 1996 au dus la prima alternanță a puterii de după Revoluția din 1989. Formațiuni percepute ca reformiste au învins forțele conservatoare, văzute drept moștenitoare ale defunctului Partid Comunist Român și reprezentate de Ion Iliescu și PDSR.
Alegerile din 1992 au dus la o relativă echilibrare a scenei politice și dispariția dominației unui singur partid, dar au consfințit, totodată, victoria unui curent conservator, rezistent la reformă, format din aripa dură a FSN și partide naționaliste/populiste/neo-comuniste.
Alegerile din România post-comunistă au fost, constant, o confruntare între forțe declarat reformiste și pro-occidentale și cele care au reciclat – în diferite partide, discurs și unele politici – oamenii și moștenirea Partidului Comunist Român.
„Se vrea” să li se ia creștinilor Paștele cu tot cu iepurași, musulmanii din Marea Britanie au luat la ochi câinii însoțitori și cum te transformă în bandit un tatuaj cu nașterea copilului.
Atacarea unui convoi palestinian de salvatori de către armata israeliană a dus la o serie de dezinformări și narațiuni false. O altă narațiune falsă a săptămânii spune că CIA ar fi știut că Adolf Hitler a scăpat, de fapt, din Germania și a fugit în America de Sud.
Breaking Fake News realizează, săptămânal, o selecție a narațiunilor false demontate în presa internațională.
Propagandiștii ruși se poartă ca fanii lui Donald Trump, iar Tesla a devenit ținta protestelor dar și a fake news-urilor online.
Breaking Fake News realizează, săptămânal, o selecție a narațiunilor false demontate în presa internațională.
Administrația Trump a luat în vizor limbajul folosit de oficiali și interzice folosirea unor cuvinte și expresii. Tot în revista presei de astăzi, despre explozia materialelor false legate de războiul din Ucraina.