Documentare

Breaking Fake News: Guvernul mondial ṣi Marea resetare (@TVR1)

Guvernul mondial și Marea resetare

Una din cele mai recente teorii ale conspirației este cea a „Marii resetări”, prin care un „guvern mondial” ar urmări să instaureze un regim totalitar la scară globală. Pandemia ar fi fost doar începutul. Presupusa conspirație pare a fi o reinterpretare a profețiilor privind Sfârșitul lumii, dar ce este nou?
Invitat: Gabriel Diaconu, medic psihiatru

Conspirația centralelor de apartament

„Uniunea Europeană ne interzice centralele de apartament!” Așa a fost prezentată o directivă europeană referitoare la performanța energetică a clădirilor, devenită subiectul unor dezinformări promovate de eurosceptici.

Revista presei fake

Pentru a rezolva declinul demografic agravat de războiul din Ucraina, Vladimir Putin le-a impus ruşilor să renunţe la metodele contraceptive. Numai că apariţia a mii de mame minore în şcoli este o încălcare a castităţii, una dintre valorile tradiţionale promovate de propagandiştii Kremlinului şi de Biserică. Între timp, Inteligenţa Artificială i-a jucat o festă lui Elon Musk, după ce reţeaua sa de socializare a răspândit la începutul lunii ştirea falsă a unui atac iranian asupra Israelului, folosind imagini cu bombardamentele din Ucraina.

Gibraltar - teritoriu britanic în Peninsula Iberică

De peste 1500 de ani, Gibraltarul are o poziție cheie pentru controlul rutelor maritime. În ultimele decenii însă, statutul acestui mic teritoriu stâncos nu a mai fost decis de marile puteri, ci chiar de locuitorii săi. 

Tags: Ucraina , Rusia , Soros , Israel , Oculta mondiala , Palestina , Marea resetare , Stat paralel , Gibraltar
Marian Voicu

Marian Voicu
Urmareste-ne si pe Google News

Durată material: 00:40:00

Mai multe documentare

Documentar 00:46:01 min
Documentar 23:55 min
Breaking Fake News: Dictatura medicală

Breaking Fake News: Dictatura medicală

Marian Voicu
26 Jul 2020
Marian Voicu
Documentar 23:55 min
Documentar 00:33:32 min
Documentar 00:40:00 min