Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn Telegram

Documentare

Breaking Fake News!: Va folosi Putin şi armele nucleare? (@TVR1)

 
Interviul săptămânii, cu Marian Voicu
Rusia pierde teren în fața contraofensivei ucrainene. Mobilizarea parțială a produs haos, zeci de mii de rezerviști au fugit din țară. Cei care au fost trimiși pe front au parte de o instrucție sumară sau deloc. În acest timp, crimele de război continuă: Rusia atacă de o săptămână orașele ucrainene cu rachete. Va folosi Putin și armele nucleare tactice?
Invitat: gen.-lt (r) Cătălin Tomescu.
 
Revista presei Fake, cu Horia Grușcă:
Mii de utilizatori români de Facebook continuă să propage asiduu dezinformările Kremlinului privind Ucraina iar știrile false privind explozia de pe podul Kerci reprezintă în continuare pretextul pentru atacul cu rachete asupra orașelor ucrainene. 
 
Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea: 
UE, ONU și alte entități „globaliste” ne vor obliga să mâncăm insecte pentru a salva planeta. Care este originea acestei dezinformări bizare?
   
Fake-uri istorice, cu Gabriela Avram
A incendiat Nero Roma, într-adevăr, sau a fost mai degrabă un accident? Domnia sa este considerată cea mai coruptă și mai crudă din epocă, deci nu e de mirare că Nero întră în istorie cu eticheta de incendiator al Romei. 
 
Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi 
Zaiafet și Geminschi revin la Breaking Fake News!. Ei au citit presa „alternativă” și au aflat că Vladimir Putin s-ar fi întâlnit cu șamanii siberieni în buncăr, că Lukaşenko interzice inflația în Belarus și că sute de cetățeni români aflați în Mexic cer azil în SUA de teama unei invazii rusești în România.

Tags: Ucraina , Rusia , Război în Ucraina
Marian Voicu

20 Oct 2022

Actualizat la: 20 Oct 2022 21:16:12
Marian Voicu

Urmareste-ne si pe Google News

Durată material: 00:42:27

Mai multe documentare

Documentar 00:24:00 min
Documentar 00:48:17 min
Documentar 00:48:00 min
Documentar 00:42:24 min