Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn

Documentaries

Breaking Fake News!: Când jurnaliștii devin ținte

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu
Știrile false și dezinformarea, teoriile conspirației și propaganda sunt însoțite adesea de discursul care instigă la ură. Primele semne ale radicalizării societății sunt mesajele xenofobe, rasiste, antisemite, amenințările cu moartea. Printre cei mai expuși sunt jurnaliștii.
Invitați: Emilia Sercan și Emilian Isaila, jurnaliști.

Revista presei Fake, cu Horia Grusca:
Politizarea științei în Parlamentul României, microbiștii italieni sunt transformați în antivacciniști, rapul satanist ucide în SUA iar directorul Pfizer a fost arestat pe rețelele sociale.

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Tarfulea:
„Certificatul verde copiază practicile naziste privind atestarea originii ariene" - afirmația a fost făcută de un deputat al minorităților naționale, în Parlamentul României. Pentru acesta, documentul european nu face altceva decât să „aplice și să introducă eugenía”.

Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi:
Românii, bulgarii și albanezii sunt pe primele locuri în Europa în ceea ce privește credința în teorii ale conspirației. Credem că am fost contemporani cu dinozaurii, că virusurile sunt produse în laboratoarele secrete ale guvernelor, că schimbările climatice sunt o ficțiune iar leacul pentru cancer există, dar este ascuns de Ocultă.

Vocea patriotului raționale, cu Tetelu:
Europa se va scufundă în întuneric. Va urma o pană de curent de câteva săptămâni deci trebuie să ne facem provizii. Ce va face Tetelu?

Marian Voicu

18 Nov 2021
Marian Voicu

Duration: 00:48:17

More documentaries

Documentary 24:07 min
Documentary 24:01 min
Breaking Fake News!: Oculta mondială

Breaking Fake News!: Oculta mondială

Marian Voicu
14 Feb 2021
Marian Voicu
Documentary 24:11 min
Documentary 24:12 min
Documentary 00:24:00 min