Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.veridica.ro și a conținutului său se supune prezentelor Termene și condiții. 

Marca VERIDICA V STAND FOR FACTS și site-ul www.veridica.ro se află în proprietatea Asociației Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români

Termenii și condițiile de utilizare se supun politicii de protecția a datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („GDPR”).

Drept de proprietate intelectuală

Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, conținut audio și video.

Informatiile prezentate prin intermediul site-ului  www.veridica.ro pot fi utilizate numai în scopuri personale, de informare și nu în scopuri comerciale.

De asemenea, conținutul acestui site nu poate fi reprodus, distribuit, adaptat, transformat sau publicat sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al Asociației Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români.

Prin urmare, vizitatorii site-ului www.veridica.ro înțeleg și consimt să nu modifice, vândă, distribuie sau să creeze opere/derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site, în orice mod, fără acordul prealabil scris al Asociației Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români.

Utilizatorii site-ului www.veridica.ro nu au dreptul de a distribui conținutul www.veridica.ro, indiferent de suport, fără să indice în mod clar și pe deplin, sursa, inclusiv numele autorului și link-ul la conținutul de pe site-ul www.veridica.ro.

Utilizatorii site-ului www.veridica.ro nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor  prin intermediul www.veridica.ro.

Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români și partenerii săi contractuali implicați în conceperea, producerea sau difuzarea conținutului site-ului www.veridica.ro nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din utilizarea acestui site sau a conținutului său.

Site-ul www.veridica.ro permite utilizatorilor săi să adăuge comentarii. Acestea vor fi publicate pe site, fiind considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală. Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români  are dreptul să nu publice / să șteargă orice comentarii ale utilizatorilor cu conținut licențios sau care afectează imaginea Asociației Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români și a contributorilor Veridica. 

Site-ul www.veridica.ro permite partajarea conținutului către rețele sociale.

Termeni GDPR

Utilizatorul acceptă și își dă acordul când completează formularul de contact ca datele lui personale să fie prelucrate:: nume, email, număr de telefon.

Scopul prelucrării datelor dumneavoastră este unul necomercial și vizează atingerea obiectivelor editoriale ale site-ului. 

Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți. Informații agregate și anonimizate pot fi utilizate de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea website-ului. 

Prelucrarea de date personale prin intermediul www.veridica.ro se face de către noi, Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români, în calitate de operator. Puteți solicita ștergerea acestor date sau restricționarea prelucrării acestora contactându-ne la adresa de mail redactie@veridica.ro.