Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn Telegram

Documentare

Breaking Fake News: Recomandarea CNA privind filmele din comunism

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu
„Atenție, film realizat în perioada comunistă !”, aceast anunț ar putea fi plasat înainte de difuzarea la televiziune a filmelor românești realizate înainte de 1989. Este recomandarea Consiliului Național al Audiovizualului un act de cenzură? Vor fi interzise filmele românești clasice? Este o decizie luată de neomarxiști, similară curentului „cancel culture” - cultura anulării - din Occident?
Invitat: Mircea Toma, membru al CNA.
 
Revista presei Fake, cu Horia Grușcă:
România s-a angajat să interzică folosirea lemnelor de foc până în 2023 iar naziștii câștigă teren în Ucraina, susținuți de Occident – semnalul de alarmă este tras, binențeles, de presa rusă.
 
Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea
NATO a ucis mii de oameni în Iugoslavia acum 22 de ani și a dislocat alte zeci de mii și o va face din nou pentru a ataca Rusia. Avertismentul a fost lansat de ambasada Rusiei din Africa de Sud pe rețelele sociale. Fotografiile folosite s-au dovedit însă a fi trucate.
 
Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi:
Oculta mondială a pus la cale nu doar pandemia ci și cel de-al Treilea Război Mondial, care a fost prezis de mult. Globaliștilor din Vest li se mai opun astăzi doar patrioții din Est. În plus, se lucrează la înlocuirea popoarelor – primii vor fi francezii.
  
Vocea patriotului raționale, cu Tetelu:
La cei 95 de ani ai săi, regina Marii Britanii bea zilnic câteva pahare de vin românesc. Iată, s-a spus în rețelele sociale din România, care era secretul longevității sale. Așa să fie?

Tags: propagandă
Marian Voicu

24 Feb 2022

Actualizat la: 25 Mar 2022 18:11:22
Marian Voicu

Urmareste-ne si pe Google News

Durată material: 00:47:33

Mai multe documentare

Documentar 24:07 min
Zaiafet: De ce vrea Rusia imperiu?

Zaiafet: De ce vrea Rusia imperiu?

Horia Sârghi
26 Mar 2022
Horia Sârghi
Documentar 02:09:05 min
Documentar 00:48:00 min
Documentar 00:49:07 min
Documentar 00:48:03 min