Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn Telegram

Eveniment offline: Festivalul de conferințe „Lumea în care trăim"

Data și ora: 21.05.2022 11:00 - 24.05.2022 23:30

conferințe

„Despre lumea în care trăim” este o serie anuală de conferințe și dialoguri culturale şi ştiinţifice organizată la Ateneul Român de Fundaţia Humanitas Aqua Forte, în parteneriat cu Editura Humanitas și Asociația ARCCA.  La fel ca în edițiile precedente, își propune să aducă în fața publicului teme actuale, abordate de personalități publice, specialiști și cercetători recunoscuți în domeniile lor și de comunitățile științifice din care fac parte. 

Mark Galeotti, expert britanic în politica și securitatea Rusiei, Stefano Bottoni, istoric italian specializat în politica față de minorități și relațiile interetnice în blocul sovietic, Gaia Vince, cunoscută jurnalistă și autoare britanică de cărți de știință și Alexandru Babeș, cercetător specializat în sistemul nervos periferic și studiul durerii, sunt invitații ediției a cincea a festivalului de conferințe „Despre lumea în care trăim“, care se va desfășura pe scena Ateneului Român în perioada 21–24 mai. Conferințele de deschidere și închidere de anul acesta vor fi susținute de Horia-Roman Patapievici și Gabriel Liiceanu.

Biletele în valoare de 60 de lei, cele pentru vizionarea online & live a conferintelor, în valoare de 50 de lei, precum și abonamentele care permit participarea la toate conferințele din această ediție a festivalului sunt disponibile în rețeaua Eventbook. Găsiți informații detaliate despre conferințe și biografiile complete ale conferențiarilor și ale partenerilor de dialog și pe site-ul oficial, lumeaincaretraim.ro.