Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn Telegram

Online event: Demagog - proteste de vara

Date and time: 17.09.2020 00:00 - 00:00

Impreuna cu Alianta Internationala a Jurnalistilor Romani lansam Demagog, o serie de dezbateri despre conspiratii, influente externe si forte oculte, adica despre propaganda, manipulare si dezinformare.
Vom analiza stiri false, campanii de dezinformare, mecanismele prin care opereaza propaganda, scopul si efectele manipularii.
Incepem cu protestele care au avut loc, in aceasta vara, in Franta, Polonia, Belarus si Bulgaria; despre reactia puterii, a liderilor populisti si propaganda aferenta.
Si-au confirmat participarea domnii Sorin Ionita, director EFOR, conferentiar universitar Armand Gosu si jurnalistii Paul Cozighian si Svetoslav Todorov. Discutia va fi moderata de jurnalistul Balazs Barabas.
Toate astea vor avea loc la Institutul Goethe/Pavilion 32.
Pentru siguranța dvs., evenimentele din Pavilion 32 vor fi organizate ținând cont de regulile sanitare în vigoare.
Sunt obligatorii păstrarea distanței între spectatori, folosirea dezinfectantului la intrarea în locație și purtarea corectă a măștii pe toată perioada evenimentului.
Deoarece locurile sunt limitate, vă recomandăm să vă asigurați un loc la eveniment, scriindu-ne un mesaj în privat.
În caz că veniți fără rezervare, vă vom ruga să vă treceți numele și adresa de mail sau numărul de telefon în listele de prezență. Vom respecta regulile GDPR (pentru prelucrarea datelor cu caracter personal) și vom distruge aceste liste după 30 de zile.