Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn

Documentare

Breaking Fake News!: Migranții și războiul hibrid împotriva UE

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu:
Cresc tensiunile la frontiera Uniunii Europene cu Belarusul. Mii de migranți din Orient și Africa sunt blocați aici, 9 au murit până acum. Polonia și țările baltice au declarat stare de urgență la graniță, mobilizând forțele armate. Uniunea Europeană acuză regimul Lukașenko, pe care îl numește „regim de gangsteri”, de folosirea migranților ca armă într-un război hibrid împotriva sa, cu sprijinul Rusiei. Care este miza?
Invitați: Ovidiu Nahoi, redactor-șef RFI România, Michal Kukawski, jurnalist, Polonia și Ugis Libietis, jurnalist, Letonia.
 
Revista presei Fake, cu Horia Grușcă:
NASA confirmă că în biserici nu sunt microbi, europarlamentarii români produc euro-mistificari, migranții sunt transformați în arme iar propaganda devine serviciu public.
 
Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea: 
Laura Codruța Kovesi va pierde mandatul de șefă a Parchetului european! Breaking News sau Breaking Fake News?
 
Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi:
Lucifer se ascunde în vaccinuri, dar slănina râncedă te vindecă de Covid. Peste România se va lasă întunericul iar episcopii români sunt vânați de Ocultă.
 
Vocea patriotului raționale, cu Tetelu:
Despre morți, numai conspirații de bine: Noua Ordine Mondială ascunde faptul că vaccinul nu funcționează iar moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian este o dovadă.
 
 
 

Marian Voicu

25 Nov 2021
Marian Voicu

Durată material: 00:48:25

Mai multe documentare

Documentar 23:56 min
Documentar 25:12 min
Documentar 00:48:04 min
Documentar 23:19 min